Sushi a je prospěch pro naše zdraví

25.12.2011 14:10

 

Sushi a jeho prospěch pro naše zdraví

 

Sushi je díky kvalitě surovin k jeho vytvoření, našemu organismu velice nápomocný a dokáže spoustu věcí než obyčejné ovoce nebo speciální doplňky stravy.

 

Sushi nám velice příjemným a chutným způsobem pomáhá oddálit velmi nepříjemné životní situace, které nás nemusí potkat jen ve starším věku jako je například: Mozková mrtvice, infarkt. Tyto situace můžete zažít i při nedodržování správné životo zprávy což je v dnešní době velikým trendem zejména u puberťáků, ale i dospělých pracujících lidí,kteří pracují ve stresujícím prostředí a je na ně kladem psychycký nátlak zejména kůly rychlosti a počtu úkolů, které musí stihnout do určité doby.

 

A právě ryby, které jsou součástí sushi nám svými látkami velice prospívají zejména to jsou vitamíny B12, A, D, C, proteiny.

 

Proteiny nám napomáhají jako organická prevence proti mozkové mrtvici, infarktu, křečovým žilám a onemocnění kloubů. Napomáhají také na snižování hladiny cholesterolu v krvi a také dokáží redukovat nadváhu.

 

Zjednodušená charakteristika vitamínů:

Vitamín B12: Tento vitamín je rozpustný ve vodě a je velice důležitý pro krvetvorbu a nezbytný pro funkci nervového systému.

 

Vitamín A: Tento tuk je naopak rozpustný v tucích, tento vitamín je nutný pro tvorbu očního pigmentu pro vidění s menší možností osvětlení a jeho nedostatek vede k šerosleposti.

 

Vitamín D: Tento hormon ovlivňuje metabolismus vápníku a fosforu

 

Vitamin C: Tento vitamín je opětr ozpustný ve vodě a je nezbytný k životu a tělesného zdraví.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode